Pages

onsdag 14. juli 2010

Jeg er IKKE i Oslo..

Jeg er ikke i Oslo bare så det er sagt... *LOL* Fikk en epost med link til DENNE artikkelen i Dagbladet i morges, beskjed fra avsenderen var: "Line da!!!!!".. Men altså... jeg har alibi, jeg er hjemme og helt uskyldig!!
Jeg er dessuten sikker på at stjålne vesker ikke er noe for meg, selv ikke Louis Vuitton.. Det må jo føles enda værre enn å gå med en fake det, tipper den ville ha brent godt på skulderen.. fysjom..
I VGs dekning av saken sier de at politiet faktisk forfulgte bilen med gjerningsmennene, men at de mistet den av syne og måtte gi opp.. Hallooo..? Når en bil er fylt til randen med kidnappede Louis Vuitton-herligheter så gir man ikke opp!! Nå er ikke jeg noen prima sjåfør akkurat, men skulle likt å se den bilen med LV-godsaker som kunne kjøre ifra meg *knegg*
Jeg bekymrer meg stort for at tjuvraddene har stukket av med skjerfene som skal lanseres i morgen.. Sjansen for å få en av de var jo liten i utgangspunktet, så trenger ikke noe tyveri for å minimalisere dem ytterligere!!!
Får håpe dette er noen idioter som legger veskene ut til salgs på Finn.no nå, så politiet får tatt dem..

7 kommentarer:

Frøken Friken (Linda) sa...

hihi;) morsomt innlegg!;p

KineKline sa...

hehe bra du har alibi ;)

Anonym sa...

Det må jo være Rikingen fra VG-TV eller dama hans som har vært på færde!

ROGER NORHEIM COLLECTIONS sa...

hva mener du med ordet "brunnet"? Mener du brent?

LiCel sa...

Det er vel bare i trøndelag vi sier "brunnet" eller "bruinne" kanskje.. Beklager mitt dårlige språk;-)

Anonym sa...

Dere har jaggu store problemer i den rosa verden.
Norge blir regelrett voldtatt av utenlandske bander, og dere er bekymret for de nye skjerfene som skal lanseres.
Get real!!!!

LiCel sa...

Kjære Anonym!
Dette er MIN rosa, overfladiske, tanketomme og temmelig bekymringsfrie lille bloggverden du har forvillet deg inn i.. Den sier ikke noe om alt jeg bryr meg om her i verden, kun en bitteliten del av det som jeg velger å skrive om.. Bloggen er mest for min egen del og litt for mine venners del, den er ikke for å mane til viktige samfunnsdebatter eller for å si noe som betyr noe eller er viktig her i verden.

Hvor konstruktivt er det for Norge å surfe rundt i "rosa" blogger for å anonymt spre eder og galle egentlig?